woensdag 18 juni 2014

Chili con Carne

Ingrediënten


  • salsasaus
  • 500 gram rundergehakt
  • 2 uien/ sjalotjes
  • 1 rode paprika
  • 1 extra teentje knoflook
  • klein potje bruine bonen
  • klein potje kidneybonen
  • 1 blikje mais
  • kaneelpoeder
  • peper en zout
  • chilipoeder naar smaak
  • optioneel: grof gehakte peterselie (el)/ crème fraiche

Bereiding

  1. Bak het gehakt rul.
  2. Voeg de ui, knoflook,en paprika toe en bak nog 1 min mee.
  3. Schep de chilipoeder en kaneelpoeder erdoor.
  4. Voed de salsasaus toe en breng aan de kook. Stoof 10 min op zacht vuur.
  5. Meng de bonen en de mais erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  6. garneer evt met crème fraîche en peterselie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten