Ingrediënten
Voor circa 20 stuks- 100 gram havermout
- 50 gram speltbloem
- 60 gram kokosolie/roomboter
- 75 gram palmsuiker
- 1 scheutje honing
- 1/2 tl bakpoeder
- 1/2 tl baking soda
- 1 ei
- gehakte chocolade (72% of meer) naar smaak.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 150 graden.
- Meng alle droge ingrediënten, behalve de chocolade, door elkaar.
- Voeg het ei en de gesmolten boter toe en tenslotte een scheutje honing.
- Meng het geheel goed door elkaar
- Voeg als de laatste de chocolade toe en roer nogmaals goed door.
- Bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Maak hoopjes op de bakplaat, laat hierbij voldoende tussenruimte, de hoopjes zullen uitlopen.
- Bak de koekjes in 18 min in de oven en laat daarna nog 2 minuten in de afgesloten oven liggen.
- Laat de koekjes op een rooster afkoelen.
- Bewaren in een trommel.
Je kunt variëren met rozijnen, cranberry's, noten etc.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten