Chocolate chip cake
Ingrediënten
- 200 gram amandelmeel
- 50 gram kokosolie (of roomboter)
- 50 gram slagroom
- 100 gram palmsuiker
- 4 eieren
- 1 tl baking soda
- 1 tl honing
- Grof gehakte pure chocolade (72% of meer), hoeveelheid afhankelijk van smaak
Bereiding
- verwarm de oven voor op 175 graden C.
- Meng alle droge ingrediënten en meng alle natte ingrediënten
- Hak de chocolade grof.
- Maak een kuiltje in het midden van de droge ingredienten en giet hier de natte in.
- Roer van binnen naar buiten tot een geheel, maar roer niet te lang! Een beetje klonterig is niet erg.
- Meng de gehakte chocolade erdoor.
- Vet een cake vorm in (circa 21 cm).
- Giet het beslag in de cakevorm.
- Plaats de cakevorm in de oven en bak de cake voor 40-45 min. De cake is gaar als een sateprikker er na inprikken, droog uitkomt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten