dinsdag 11 maart 2014

Pasta met pangasusfilet



Ingrediënten


  • 2-3 pangasus filets
  • 1 prei
  • 1 courgette
  • 1-2 tn knoflook
  • zout en peper naar smaak
  • viskruiden
  • crème fraîche

Bereiding

  1. Snijd de vis in stukjes van ca 3 cm en bestrooi deze met vis kruiden.
  2. Roerbak de prei en courgette met knoflook gedurende ca. 5 minuten.
  3. Voeg de pangasusfilet toe en bak deze gaar.
  4. Kook ondertussen een (volkoren) pasta gaar volgens de verpakking.
  5. Voeg 2-3 eetlepels (naar smaak) creme fracihe toe aan het vis-groenrte mengsel en breng (evt) op smaak met peper en zout.
  6. Laat het geheel nog een minuut of 10 sudderen met deksel half op de pan.
  7. Serveren met de pasta.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten